Alle categorieën

  Artikel 4 van 34

«« Eerste « Vorige  |  Volgende » Laatste »»

Nieuw: Sloopbeheerorganisatie Tracimat! (Actualiteit)

2016/08/18

Voor sloop- en afbraakwerken worden nieuwe spelregels van kracht. Sloopbeheerorganisatie Tracimat vzw leidt de omschakeling in goede banen aan de hand van een sloopattest.

Vanaf april 2017 zal sloopbeheerorganisatie Tracimat vzw de selectieve sloop attesteren en een sloopattest afleveren voor bouw- en sloopafval dat selectief is ingezameld en een traceringssysteem correct heeft doorlopen.

Tracimat levert een sloopattest af nadat een traceerbaarheidssysteem is doorlopen. Om te beginnen maakt een Tracimat-deskundige een sloopopvolgingsplan op, nog voor de selectieve sloop- en ontmantelingswerken van start gaan. Aan de hand van tussentijdse controles op de bouwplaatsen en een controle van de afvoerbewijzen/verwerkingsdocumenten zal Tracimat controleren of de gevaarlijke afvalstoffen en de niet-gevaarlijke afvalstoffen die de recyclage van het puin bemoeilijken, selectief en correct werden verwijderd.

Envicas is erkend als Tracimat-deskundige en kan u met alle advies bijstaan. Een perfecte aanvulling op onze expertise in sloop -en asbestinventarisatie.

Kijk ook eens op de website van OVAM:
http://www.ovam.be/sloopbeheerorganisatie-tracimat-biedt-voordelen-voor-bouwheer-sloper-en-breker
Of de website van de confederatie bouw:
http://www.confederatiebouw.be/sloopenontmantelingswerken/Home.aspx

Meer info? info@envicas.be

Sloopbeheer

«« Eerste « Vorige  |  Volgende » Laatste »»

  Artikel 4 van 34