Over ons

Gesitueerd in de provincie Limburg, actief over heel België.

Wij zijn Envicas. En samen met u verzetten we bergen. Wij geven advies op het vlak van milieu, veiligheid en energie. We gaan naar de kern van de zaak en denken hierbij niet enkel technisch en juridisch, maar ook tactisch en strategisch. Hierbij staat een persoonlijke en grondige aanpak centraal. De hoge graad van specialisatie van onze medewerkers en hun onderlinge wisselwerking garanderen u bovendien een kwaliteitsvolle dienstverlening.

  • Expertise 90% 90%
  • Transparantie 80% 80%
  • Kwaliteit 85% 85%
  • Analyse 80% 80%

Ons streven

De klant staat centraal.

Envicas - Duurzame oplossingen

Het zoeken naar duurzame oplossingen voor onze klanten waarbij bedrijfseconomische overwegingen samengaan met een eerlijk respect voor de leefomgeving.

Envicas - Vlekkeloos samenwerken

Samen werken aan een mooiere, schonere en veiligere omgeving.

Envicas - Kwalitatief hoogstaand advies

Kwalitatief hoogstaand advies aanbieden op maat van de klant.

Wat wij doen?

Wij zijn op alle vlakken thuis.

MILIEU

Voor al uw vragen op vlak van milieu bent u bij ons aan het goede adres. Wij bezorgen u duidelijke antwoorden en pasklare oplossingen op maat van uw bedrijf.

VEILIGHEID / PREVENTIE

Onze specialisten helpen u bij het opzetten en implementeren van een passend welzijnsbeleid. Wij bieden een systematische, effectieve aanpak om ongevallen te vermijden, conform de actuele wetgeving.

ENERGIE

Als gevolg van het stijgend energieverbruik en de opwarming van de aarde zijn verantwoord energieverbruik en de beperking ervan een belangrijke uitdaging voor bedrijven en particulieren. Onze energiedeskundigen helpen u de juiste maatregelen en beslissingen te nemen op energetisch vlak.